Targonca típusok kategória bejegyzései

Targonca típusokat, targonca kategóriákat tekinthet meg ezek között a bejegyzések között

Gázos targonca

Gázos targonca vásárlása előtt meg kell győződni annak tulajdonságairól. Például hogy milyen igénybevételre tervezték. Nagy és kiskereskedésbe, logisztikai parkba, vagy harmadik fél részére végzett logisztikai tevékenységre tervezték magas üzemóraszámmal. Gázos targonca esetén a meghajtás Gáz, de legtöbb esetben ugyanazok a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Targonca információk, Targonca típusok | Címke: , , | 1 hozzászólás

Dízel targonca

Dízel targonca vásárlása előtt meg kell győződni annak tulajdonságairól. Például hogy milyen igénybevételre tervezték. Nagy és kiskereskedésbe, logisztikai parkba, vagy harmadik fél részére végzett logisztikai tevékenységre tervezték magas üzemóraszámmal. Dízel targonca esetén a meghajtás egyértelműen dízel, de legtöbb esetben ugyanazok … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Targonca információk, Targonca típusok | Címke: , | 2 hozzászólás

Komissiózó targonca

Komissiózó targonca kiváló társ a nagy intenzitású raktárak és logisztikai rendszerek támogatására. Ehhez jól tervezett kezelői kialakítás és hatékony műszaki teljesítmény is társul. Komissiózó targonca típusai: Földfelszíni komissiózó Nagy magasságú komissiózó Földfelszíni és egyszintű komissizó targonca Fontos komissiózó targonca termékjellemzők: … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Targonca információk, Targonca típusok | Hozzászólás most!

Gyalogkíséretű targonca

Gyalogkíséretű targonca választása akkor tökéletes, ha nyitott paletták, speciális konténerek esetén a mozgatást a lehető legkisebb területen kell megvalósítani. Gyalogkíséretű targonca esetén az emelési magasság 3 métertől akár az 5,5 méteres magasságig is terjedhet például a Yale MS termékcsaládjánál (MS10E, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Targonca információk, Targonca típusok | Hozzászólás most!

Targonca típusai

A targoncákat az alábbi típusokra bonthatjuk Raktártechnikai berendezés – Palettaszállító – Vontató targonca – Gyalogkíséretű emelőtargonca – Tolóoszlopos targonca – Komissiózó – Szűkfolyosós targonca – Gyalogkíséretű ellensúlyos emelőtargonca Ellensúlyos targonca – Elektromos 3 kerekű targonca – Elektromos 4 kerekű targonca … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Targonca információk, Targonca típusok | Címke: , , , , , , | Hozzászólás most!

Raklapemelő – Palettaszállító

Raklapemelő, palettaszállítókból számos típus megtalálható a piacon úgy mint: – Kézi palettaszállító ( kézi raklapemelő ) – Gyalogkíséretű palettaszállító ( gyalogkíséretű raklapemelő ) – Beülős palettaszállító ( beülős raklapemelő ) További palettaszállító típusokért kattintson ide: Palettaszállítók, raklapemelők. Raklapemelő választása előtt áll? … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Targonca információk, Targonca típusok | Címke: , , | Hozzászólás most!